diumenge, 14 d’abril del 2019

Dia 1: Doble sessió d'entrenament i 3x3 per començar

El 33è Campus ja està en marxa. Dissabte ens acomiadàvem de tots els pares i mares a Sant Josep direcció a Amposta, carregats de ganes i il·lusió, i amb 6 grans dies per davant de bàsquet i amics. Només arribar, repartiment d’habitacions i cap a dinar per carregar les  piles. Ens esperava doble sessió d’entrenament!!!


Als primers entrenaments vam estar treballant les finalitzacions a partir dels diferents talls a la zona. El correcte moviment dels jugadors i el fer la passada al moment i al lloc adequat es van analitzar al mil·límetre per millorar el màxim possible. Entre sessió i sessió, peça de fruita per recuperar energies i a seguir entrenant. 
El cansament començava a fer-se notar, però això acaba de començar i encara queden moltes cistelles i molts partits per jugar. 


Després de sopar, més bàsquet. La competició de 3x3 començava en horari nocturn. Competint amb els companys del club i amb els diferents equips barrejats entre ells, començava una de les competicions més esperades del Campus.
Un cop finalitzats els partits, directes a la dutxa i a dormir.
Si voleu més fotografies aquí teniu el link on les anirem penjant



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada