dimarts, 16 d’abril del 2019

Dia 4: La Gran Batalla ha arribat

El Campus no s’atura. Ahir a la nit, abans d’anar a dormir, vam continuar la Lliga Groc i Lila de 5 contra 5. L’espectacle de la tarda el vam poder continuar veient durant la nit on, tot i no estar acostumats a jugar a aquestes hores, els jugadors i jugadores van poder gaudir d’allò més competint entre ells.

Aquest matí, de nou a les 8, obríem els ulls i anàvem a esmorzar per afrontar el primer entrenament del dia. Avui ens hem centrat en com aprofitar les situacions de superioritat o avantatges. Guanyar la línia a l'aro i ser capaços de reaccionar en funció de la defensa han estat els aspectes claus a treballar. Durant l'estona que no entrenaven, tots els equips han pogut gaudir de les activitats de matí. 
Després de dinar, hem seguit amb les activitats de migdia just abans de tornar cap al pavelló per al segon entrenament del dia. 
A la masterclass d'avui hem après a aprofitar el pas zero en situacions de recepció de pilota al pal baix. Posteriorment, les competicions de 3 contra 3 i 5 contra 5 que ja estan arribant al seu tram final. I, un cop acabades, hem berenat.


Una de les activitats més esperades del Campus, la Gran Batalla, ha anat d’allò més bé. Embrutant-nos amb espuma, buscant caramels entre farina o reptant per terra ens ho hem passat molt bé i ens hem embrutat tractant de superar totes les proves. Un cop les hem acabat, la Gran Batalla. Entrenadors per un costat i jugadors per l’altra anàvem carregats amb farina, ous i globus d’aigua en una batalla d’allò més entretinguda.
Un cop acabada, moment de dutxar-se per treure’ns de sobre tota la brutícia acumulada. I ara ja estem sopant per carregar energies i seguir amb la Lliga Groc i Lila.
Si voleu més fotografies, aquí teniu el link on les anirem penjant:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada