dilluns, 15 d’abril del 2019

Dia 3: Comença la Lliga Groc i Lila

Nou dia de Campus aquí a Amposta. A les 8 ens despertàvem i anàvem a esmorzar per carregar energies. Ahir va ser una nit d’allò més boja. Primer, vam poder fer una gimcana on els jugadors i jugadores havien de superar diferents proves. Un cop acabada, l’anunci que un grup de “bojos” havien escapat va fer que tots ens disposéssim a enxampar-los. S’havien amagat pel recinte i teníem l’objectiu de trobar-los a tots.


Un cop hem acabat d’esmorzar, tocava entrenar. Avui hem estat treballant la defensa, focalitzant-nos en pressionar les línies de passada i la defensa dels talls pel mig de la zona. Per altra banda, els jugadors també han pogut gaudir veient alguna pel·lícula a la nostra sala de cine particular o jugant a diferents jocs tradicionals durant les activitats de matí.


Un cop acabades les activitats i entrenaments del matí, arriba el moment d’anar a dinar per, tot seguit, fer l’activitat de migdia, intentant encertar el màxim de preguntes possibles jugant a La Partida o jugant al nostre particular Bingo.
A la tarda, moment per la competició d’1 contra 1, on cada cop estem més a prop de conèixer el guanyador/a de cada categoria. Un cop acabada, hem berenat per, posteriorment, començar la competició de 5 contra 5. Els equips estan formats per jugadors de les diferents categories, permetent que petits i grans hagin gaudit d’allò més i haguem vist jugades d’allò més espectaculars.
Ara, ja estem a taula sopant i esperant per saber què ens espera aquesta nit.

Si voleu més fotografies, aquí teniu el link on les anirem penjant:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada