dimecres, 17 d’abril del 2019

Dia 5: Ja tenim campions

Això ja s’està acabant. La nit d’ahir va acabar amb els últims partits de la competició de 5 contra 5. La igualtat que havia regnat durant tots els dies va continuar i tots els equips van acabar gaudint jugant tots junts.
Aquest matí, ens hem despertat a les 8 per anar a esmorzar i preparar l’entrenament del matí. Avui hem treballat el bloqueig del rebot. Des de diferents situacions hem pogut entrar en el detall de com bloquejar el rebot i de com atacar-lo per assegurar que sigui nostre. A més a més, els diferents equips hem seguit amb les activitats del matí, on avui molts han pogut seguir la final de la selecció catalana mini on hi juga el Pol Peña, jugador del mini A. 
Un cop acabada, torn d’anar a dinar i a fer l’activitat de migdia corresponent. En acabar, hem aprofitat per fer la foto del campus, per seguidament anar a disputar les finals de les competicions. 



Competicions de tir, 1 contra 1 i 3 contra 3, on s'han pogut veure partits molt igualats, fins arribar a trobar el campió. I un cop acabades les competicions, s’ha disputat el tradicional partit entre entrenadors i jugadors. Un partit molt igualat on tots dos equips han donat un bon espectacle, amb victòria final pels entrenadors. 
I amb el final del partit, moment d’anar a la dutxa i a sopar. 




Si voleu més fotografies, aquí teniu el link on les anirem penjant:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada