diumenge, 14 d’abril del 2019

Dia 2: Millorem les nostres finalitzacions i visita sorpresa!

A les 8 del matí sonava el ja tan clàssic Born in the U.S.A i tothom despert. El segon dia es posava en marxa amb un esmorzar d’allò més deliciós i energètic que ens carregava les piles.
Als entrenaments, moment per treballar diferents aspectes tècnics a l’hora de finalitzar els nostres tirs, així com situacions d’1 contra 1 des del pal baix. A més a més, a mig matí rebíem les visites d'en Dani Mañé i en Víctor Furones, entrenadors de l’Infantil A i el Júnior B respectivament, que s’afegien als entrenaments per un dia i aportaven així la seva experiència i coneixement als jugadors i jugadores.


Paral·lelament, mentre alguns equips esperaven per entrenar, han pogut fer diferents activitats programades com jugar a futbol o al NBA2K19 amb la PlayStation, on gaudeixen i troben alternatives vàries al bàsquet.
Un cop finalitzats els dos torns d’entrenament, hora d’anar a dinar i, tot seguit, moment de l’activitat de tarda programada. Des de tallers de manualitats, jocs de raqueta o taller de relaxació.
A la tarda, una nova competició començava. L’1 contra 1 posava en pràctica els fonaments tàctics individuals dels nois i noies. Un cop finalitzades les primeres rondes, i després de menjar una peça de fruita per recuperar energies, hem acabat la fase prèvia de la competició de 3c3 que vam començar ahir a la nit.
I ara, tots a la dutxa i a sopar amb l’activitat de nit esperant als jugadors abans d’anar a dormir.
Si voleu més fotografies, aquí teniu el link on les anirem penjant:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada